Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8916

Название: Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті
Авторы: Висоцька, С. І.
Хомич, Г. П.
Горобець, О. М.
Митько, А. П.
Ключевые слова: пшениця
харчова продукція
Дата публикации: 20-Ноя-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». - Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 37-39
Аннотация: Борошно відіграє важливу роль в процесі формування якості борошняних кондитерських виробів. На рецептурний склад, параметри технології, а також структурно-механічні властивості тіста, текстуру та смак готової продукції певною мірою впливають вид і властивості борошна. У світовій практиці існує диференційований підхід до використання борошна залежно від його цільового призначення (типу). Є борошно для кондитерських виробів, бісквітів тощо. В Україні, нажаль, спеціального кондитерського борошна не існує, а в кондитерському виробництві застосовується хлібопекарське борошно різних сортів, що ускладнює отримання виробів стабільної якості.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8916
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Висоцька тези.pdf501,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь