Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8916
|
Название: | Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продукті |
Авторы: | Висоцька, С. І. Хомич, Г. П. Горобець, О. М. Митько, А. П. |
Ключевые слова: | пшениця харчова продукція |
Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». - Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 37-39 |
Аннотация: | Борошно відіграє важливу роль в процесі формування якості борошняних кондитерських виробів. На рецептурний склад, параметри технології, а також структурно-механічні властивості тіста, текстуру та смак готової продукції певною мірою впливають вид і властивості борошна. У світовій практиці існує диференційований підхід до використання борошна залежно від його цільового призначення (типу). Є борошно для кондитерських виробів, бісквітів тощо. В Україні, нажаль, спеціального кондитерського борошна не існує, а в кондитерському виробництві застосовується хлібопекарське борошно різних сортів, що ускладнює отримання виробів стабільної якості. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8916 |
ISBN: | 978-966-184-357-7 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|