| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8916 |  
 
| Название: | Використання борошна м'якозерної пшениці в технології харчових продукті |  | Авторы: | Висоцька, С. І. Хомич, Г. П.
 Горобець, О. М.
 Митько, А. П.
 |  | Ключевые слова: | пшениця харчова продукція
 |  | Дата публикации: | 20-Ноя-2019 |  | Издатель: | ПУЕТ, Полтава |  | Библиографическое описание: | Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». - Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 37-39 |  | Аннотация: | Борошно відіграє важливу роль в процесі формування якості борошняних кондитерських виробів. На рецептурний склад, параметри технології, а також структурно-механічні властивості тіста, текстуру та смак готової продукції певною мірою впливають вид і властивості борошна. У світовій практиці існує диференційований підхід до використання борошна залежно від його цільового призначення (типу). Є борошно для кондитерських виробів, бісквітів тощо. В Україні, нажаль, спеціального кондитерського борошна не існує, а в кондитерському виробництві застосовується хлібопекарське борошно різних сортів, що ускладнює отримання виробів стабільної якості. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8916 |  | ISBN: | 978-966-184-357-7 |  | Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |