Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике вафлі
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
31-Май-2016 | Вплив нетрадицийної сировини на поліпшення мінерального та вітамінного складу нових вафель | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Вплив нетрадицийної сировини на якість вафель під час зберігання | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Поліпшення споживних властивостей нових вафель | Сирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна |
3-Окт-2019 | Розширення асортименту солоних вафель підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна |
11-Фев-2019 | Склад мяких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна Сергіївна |
8-Июн-2016 | Споживні властивості і збереженість вафель із жировими начинками | Пахомова, Інна Володимирівна |
16-Июн-2021 | Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінності | Паламаренко, О. В. |
2018 | Цільнозернове пшеничне борошно в технології м'яких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|