Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике ультразвукова обробка

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання інновацій в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир
10-Дек-2024Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
Фев-2016Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
25-Апр-2018Інноваційні технології отримання функціональних напоївСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич
2025Удосконалення технології фруково-ягідного мармеладу за рахунок використання ультразвукової обробки журавлиниДемяненко, Олександр Іанович; Суткович, Тетяна Юліанівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь