Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике ультразвукова обробка
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Використання інновацій в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
Фев-2016 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
25-Апр-2018 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич |
2025 | Удосконалення технології фруково-ягідного мармеладу за рахунок використання ультразвукової обробки журавлини | Демяненко, Олександр Іанович; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|