Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике якість харчових продуктів
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2025 | Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 27 березня 2025 року) | Нестуля, О. О.; Бірта, Г. О.; Ткаченко, А. С.; Горячова, О. О.; Флока, Л. В.; Бургу, Ю. Г. |
2017 | Мікробіологічні ризики забруднення харчових продуктів | Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
2022 | Особливості формування асортименту та якість цукерок | Кот, Вікторія Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександріївна |
Отображение результатов 1 до 3 из 3
|