Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12697

Название: Особливості формування асортименту та якість цукерок
Авторы: Кот, Вікторія Олександрівна
Бірта, Габріелла Олександріївна
Ключевые слова: цукерки
органолептичні показники
якість харчових продуктів
стійкість асортименту
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Особливості формування асортименту та якість цукерок / В. О. Кот, Г. О. Бірта // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 79-82.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12697
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКІСТЬ ЦУКЕРОК_79-82.pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь