Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7679

Название: Мікробіологічні ризики забруднення харчових продуктів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Манжос, Олександр Федосійович
Ключевые слова: якість харчових продуктів
мікробне забруднення
харчові захворювання
Дата публикации: 2017
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта»
Серия/номер: С 91
Аннотация: У роботі розглянуто можливі причини забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів ксенобіотиками хімічного та біологічного походження.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7679
ISBN: 978-966-184-270-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Манжос Бородай.docx30,08 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь