|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7679
|
| Название: | Мікробіологічні ризики забруднення харчових продуктів |
| Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Манжос, Олександр Федосійович |
| Ключевые слова: | якість харчових продуктів мікробне забруднення харчові захворювання |
| Дата публикации: | 2017 |
| Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
| Библиографическое описание: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта» |
| Серия/номер: | С 91 |
| Аннотация: | У роботі розглянуто можливі причини забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів ксенобіотиками хімічного та біологічного походження. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7679 |
| ISBN: | 978-966-184-270-9 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|