Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Бородай, А. Б.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
23-Окт-2020ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ КЛАВІАТУР ДЕВАЙСІВБородай, А. Б.; Латиш, В. С.; Бушурова, О. С.
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПЕЧИВАМоісеєва, С. Г.; Бородай, А. Б.
8-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВТарнавська, О. О.; Бородай, А. Б.
2015Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделийТкаченко, А. С.; Пахомова, И. В.; Бородай, А. Б.
2022Оцінка мікробіологічної небезпеки предметів повсякденного вжиткуПодойнік, Ю. В.; Калюжка, Є. А.; Бородай, А. Б.
8-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕСЕРТІВ СПРЯМОВАНОЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДІЇГрінчук, Д. О.; Бородай, А. Б.
22-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУКононенко, А. О.; Бородай, А. Б.
22-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИПетренко, Я. А.; Бородай, А. Б.
22-Дек-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВГладкий, А. І.; Наконечна, Ю. Г.; Бородай, А. Б.
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь