Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Бородай, А. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
23-Oct-2020ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ КЛАВІАТУР ДЕВАЙСІВБородай, А. Б.; Латиш, В. С.; Бушурова, О. С.
22-Dec-2020ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПЕЧИВАМоісеєва, С. Г.; Бородай, А. Б.
8-Dec-2020ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВТарнавська, О. О.; Бородай, А. Б.
2015Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделийТкаченко, А. С.; Пахомова, И. В.; Бородай, А. Б.
2022Гастрономічний туризм як можливість вирішення проблеми міжкультурної комунікації: Україна та ІндіяЛукіян, Р. В.; Балрадж, Сінгх; Бородай, А. Б.
2022Оцінка мікробіологічної небезпеки предметів повсякденного вжиткуПодойнік, Ю. В.; Калюжка, Є. А.; Бородай, А. Б.
2022Сучасні підходи до формування згуртованості колективу на прикладі однієї з пекарень м. ПолтаваЛитвин, М. А.; Бородай, А. Б.
8-Dec-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕСЕРТІВ СПРЯМОВАНОЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДІЇГрінчук, Д. О.; Бородай, А. Б.
22-Dec-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУКононенко, А. О.; Бородай, А. Б.
22-Dec-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИПетренко, Я. А.; Бородай, А. Б.
22-Dec-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВГладкий, А. І.; Наконечна, Ю. Г.; Бородай, А. Б.
Showing results 1 to 11 of 11

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback