Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Бородай, А. Б.
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 23-Окт-2020 | ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ КЛАВІАТУР ДЕВАЙСІВ | Бородай, А. Б.; Латиш, В. С.; Бушурова, О. С. |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПЕЧИВА | Моісеєва, С. Г.; Бородай, А. Б. |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Тарнавська, О. О.; Бородай, А. Б. |
2015 | Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий | Ткаченко, А. С.; Пахомова, И. В.; Бородай, А. Б. |
2022 | Оцінка мікробіологічної небезпеки предметів повсякденного вжитку | Подойнік, Ю. В.; Калюжка, Є. А.; Бородай, А. Б. |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕСЕРТІВ СПРЯМОВАНОЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДІЇ | Грінчук, Д. О.; Бородай, А. Б. |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ | Кононенко, А. О.; Бородай, А. Б. |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | Петренко, Я. А.; Бородай, А. Б. |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ | Гладкий, А. І.; Наконечна, Ю. Г.; Бородай, А. Б. |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|