|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Гнітій, Н. В.
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 12-Окт-2020 | Аналіз якості кави розчинної за фізико-хімічними показниками | Голубицька, О. Р.; Гнітій, Н. В. |
11-Ноя-2020 | Виявлення фальсифікації плавленого сиру | Гнітій, Н. В.; Годунок, А. Д. |
12-Окт-2020 | Експертиза вершкового масла вітчизняних виробників за фізико-хімічними показниками | Дмітряєва, А.; Бондар, І.; Гнітій, Н. В. |
11-Ноя-2020 | Експертиза кисломолочного сиру за фізико-хімічними показниками | Гнітій, Н. В.; Яценко, А. О. |
15-Окт-2020 | Експертиза кисломолочного сиру за фізико-хімічними показниками | Яценко, А. О.; Гнітій, Н. В. |
12-Окт-2020 | Експертиза якості дитячого харчування на прикладі яблучного пюре за нутриціологічними та фізико-хімічними показниками | Бондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В. |
12-Окт-2020 | Експертиза якості сиру «бринза» за нутриціологічним складом | Кравчук, В. В.; Гнітій, Н. В. |
2022 | Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава | Гіболенко, Д. О.; Гнітій, Н. В. |
28-Июн-2023 | Спосіб перевірки якості змішування сипучих сумішей за допомогою мікротрейсерів | Сахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович; Панченко, В. Г.; Омелян, О. М.; Ляшенко, В. В.; Хмельницька, Є. В.; Хмельницький, Б. І.; Гнітій, Н. В.; Іванов, О. М. |
12-Окт-2020 | Фізико-хімічна експертиза якості плавленого сиру | Годунок, А. Д.; Гнітій, Н. В. |
11-Ноя-2020 | Фізико-хімічні показники якості пресервів з оселедця | Бондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В. |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|