Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Гнітій, Н. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
12-Окт-2020Аналіз якості кави розчинної за фізико-хімічними показникамиГолубицька, О. Р.; Гнітій, Н. В.
11-Ноя-2020Виявлення фальсифікації плавленого сируГнітій, Н. В.; Годунок, А. Д.
12-Окт-2020Експертиза вершкового масла вітчизняних виробників за фізико-хімічними показникамиДмітряєва, А.; Бондар, І.; Гнітій, Н. В.
11-Ноя-2020Експертиза кисломолочного сиру за фізико-хімічними показникамиГнітій, Н. В.; Яценко, А. О.
15-Окт-2020Експертиза кисломолочного сиру за фізико-хімічними показникамиЯценко, А. О.; Гнітій, Н. В.
12-Окт-2020Експертиза якості дитячого харчування на прикладі яблучного пюре за нутриціологічними та фізико-хімічними показникамиБондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В.
12-Окт-2020Експертиза якості сиру «бринза» за нутриціологічним складомКравчук, В. В.; Гнітій, Н. В.
2022Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. ПолтаваГіболенко, Д. О.; Гнітій, Н. В.
28-Июн-2023Спосіб перевірки якості змішування сипучих сумішей за допомогою мікротрейсерівСахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович; Панченко, В. Г.; Омелян, О. М.; Ляшенко, В. В.; Хмельницька, Є. В.; Хмельницький, Б. І.; Гнітій, Н. В.; Іванов, О. М.
12-Окт-2020Фізико-хімічна експертиза якості плавленого сируГодунок, А. Д.; Гнітій, Н. В.
11-Ноя-2020Фізико-хімічні показники якості пресервів з оселедцяБондарець, Т. Г.; Гнітій, Н. В.
Отображение результатов 1 до 11 из 11

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь