Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12233

Название: Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава
Авторы: Гіболенко, Д. О.
Гнітій, Н. В.
Ключевые слова: хімічний аналіз
методи
овочі
фрукти
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава / Д. О. Гіболенко, Н. В. Гнітій // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 189–190.
Аннотация: Овочі та фрукти є важливою частиною раціону кожної людини завдяки вмісту клітковини та різних вітамінів. Але термін зберігання їх не великий, тому використовуються різні хімічні речовини для обробки та консервування. Не завжди цей доданок є корисним для організму людини. Зазвичай обробка відбувається для підвищення врожайності, збільшення тривалості споживання та гарного товарного вигляду. Найпоширеніші речовини, що шкодять людині на поверхні фруктів та овочів, – пестициди, нітрати.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12233
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_189-190.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback