Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12233
|
Название: | Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава |
Авторы: | Гіболенко, Д. О. Гнітій, Н. В. |
Ключевые слова: | хімічний аналіз методи овочі фрукти |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава / Д. О. Гіболенко, Н. В. Гнітій // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 189–190. |
Аннотация: | Овочі та фрукти є важливою частиною раціону кожної людини завдяки вмісту клітковини та різних вітамінів. Але термін зберігання їх не великий, тому використовуються різні хімічні речовини для обробки та консервування. Не завжди цей доданок є корисним для організму людини. Зазвичай обробка відбувається для підвищення врожайності, збільшення тривалості споживання та гарного товарного вигляду. Найпоширеніші речовини, що шкодять людині на поверхні фруктів та овочів, – пестициди, нітрати. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12233 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|