Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Кузнецова, Н. О.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусомЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М.
2013Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобкиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2015Експертні дослідження якості консервів «Шпроти в олії» за органолептичними показникамиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Стрілецька, Л. М.
2012КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ –КОМЕРСАНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Котова, З. Я.
8-Июн-2014Особливості ідентифікації і фальсифікації коньяківКузнецова, Н. О.; Юдічева, О. П.
2015Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананівЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Гапонюк, С. В.
2016Особливості ознак за якими класифікують сушений виноградЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І
2016Особливості сучасної класифікації персиківЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Івахнюк, М. П.
2013Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел рослинного білкаЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2013Чина-перспективне джерело рослинного білкаЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь