|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Кузнецова, Н. О.
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М. |
2013 | Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобки | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
2015 | Експертні дослідження якості консервів «Шпроти в олії» за органолептичними показниками | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Стрілецька, Л. М. |
2012 | КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ –КОМЕРСАНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Котова, З. Я. |
8-Июн-2014 | Особливості ідентифікації і фальсифікації коньяків | Кузнецова, Н. О.; Юдічева, О. П. |
2015 | Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананів | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Гапонюк, С. В. |
2016 | Особливості ознак за якими класифікують сушений виноград | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І |
2016 | Особливості сучасної класифікації персиків | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Івахнюк, М. П. |
2013 | Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел рослинного білка | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
2013 | Чина-перспективне джерело рослинного білка | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|