Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Люлько, Микола Валерійович
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 23-Фев-2021 | Розробка нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації | Люлько, Микола Валерійович |
15-Апр-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
2020 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
15-Апр-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
11-Янв-2021 | СФЕРИФІКАЦІЯ ЯК МЕТОД МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ. | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|