Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Люлько, Микола Валерійович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
23-Фев-2021Розробка нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікаціїЛюлько, Микола Валерійович
15-Апр-2021Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
2020Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
15-Апр-2021Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
11-Янв-2021СФЕРИФІКАЦІЯ ЯК МЕТОД МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ.Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь