| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10425
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Сферифікація як метод молекулярної кухні |  
| Авторы:  | Наконечна, Юлія Григорівна Шевченко, Дарина  Григорівна Люлько, Микола Валерійович |  
| Ключевые слова:  | молекулярна кухня сферифікація |  
| Дата публикации:  | 2020 |  
| Издатель:  | Cognum Publishing House |  
| Библиографическое описание:  | THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION”, 9-11 грудня 2020 року Лондон, . 2021. -602-607с |  
| Аннотация:  | У статті розглядаються особливості методу сферифікаціі, як одного з методів молекулярної кухні в технології приготування молекулярних страв, що є актуальним для сучасної індустрії харчування. В основі сферифікації лежить контрольоване драглеутворення з їстівної рідини, яка занурюється в спеціальний розчин з кальцієм - лактат або хлорид кальцію і з натрієм - альгінат натрію, утворюючи їстівні сфери з желейними капсулами на поверхні. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10425 |  
| ISBN:  | 978-92-9472-197-6 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |