Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10425
|
Название: | Сферифікація як метод молекулярної кухні |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Шевченко, Дарина Григорівна Люлько, Микола Валерійович |
Ключевые слова: | молекулярна кухня сферифікація |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Cognum Publishing House |
Библиографическое описание: | THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION”, 9-11 грудня 2020 року Лондон, . 2021. -602-607с |
Аннотация: | У статті розглядаються особливості методу сферифікаціі, як одного з методів молекулярної кухні в технології приготування молекулярних страв, що є актуальним для сучасної індустрії харчування. В основі сферифікації лежить контрольоване драглеутворення з їстівної рідини, яка занурюється в спеціальний розчин з кальцієм - лактат або хлорид кальцію і з натрієм - альгінат натрію, утворюючи їстівні сфери з желейними капсулами на поверхні. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10425 |
ISBN: | 978-92-9472-197-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|