Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10219

Название: Розробка нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації
Авторы: Люлько, Микола Валерійович
Ключевые слова: молекулярна кухня
сферифікація
Дата публикации: 23-Фев-2021
Аннотация: Магістерська робота присвячена розробці нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації. Проаналізовано основні напрямки та тенденції розвитку інноваційних технологій в ресторанному господарстві, зокрема, досліджено створення кулінарних виробів нового покоління за рахунок застосування молекулярних технологій. Розроблено програму проведення досліджень, яка включає теоретичний аналіз, експериментальні дослідження, апробацію результатів досліджень. Визначено об’єкти та предмети досліджень. Встановленні оптимальні параметри проведення процесу сферифікації, розробленні методики оцінки якості проведення регульованого гелеутворення. Розроблено технологію і науково обґрунтовано виробництво страв молекулярної кухні виготовлених методом сферифікації з новими органолептичними та структурними властивостями.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10219
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЛЮЛЬКО М.В..docx226,41 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь