Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10219

Название: Розробка нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації
Авторы: Люлько, Микола Валерійович
Ключевые слова: молекулярна кухня
сферифікація
Issue Date: 23-Feb-2021
Аннотация: Магістерська робота присвячена розробці нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації. Проаналізовано основні напрямки та тенденції розвитку інноваційних технологій в ресторанному господарстві, зокрема, досліджено створення кулінарних виробів нового покоління за рахунок застосування молекулярних технологій. Розроблено програму проведення досліджень, яка включає теоретичний аналіз, експериментальні дослідження, апробацію результатів досліджень. Визначено об’єкти та предмети досліджень. Встановленні оптимальні параметри проведення процесу сферифікації, розробленні методики оцінки якості проведення регульованого гелеутворення. Розроблено технологію і науково обґрунтовано виробництво страв молекулярної кухні виготовлених методом сферифікації з новими органолептичними та структурними властивостями.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10219
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ЛЮЛЬКО М.В..docx226,41 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback