Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Ткач, Н. І.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ | Гулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І. |
10-Дек-2019 | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани | Педченко, М. Г.; Топал, А. А.; Кузьменко, Є. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
21-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г. |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Лісогор, Г. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|