Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8919

Название: Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування
Авторы: Хомич, Г. П.
Ткач, Н. І.
Левченко, Ю. В.
Педченко, М. Г.
Ключевые слова: яловичина
хеномелес
мариновані напівфабрикати
Дата публикации: 21-Ноя-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізне-су». - Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 8-9
Аннотация: Аналіз структури харчування України показує, що протягом останніх років у зв’язку з прискореним ритмом життя населення відбувається стабільне збільшення споживання м’ясних напівфабрикатів та інших продуктів високого ступеня готовності. Напівфабрикати з м’яса, на відміну від традиційного м’яса, доступні кожному, незалежно від рівня доходу споживача і щорічно відбувається збільшення ємності ринку на 30 %.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8919
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Хомич Педченко.pdf488,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь