Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8911
|
Название: | Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани |
Авторы: | Педченко, М. Г. Топал, А. А. Кузьменко, Є. В. Хомич, Г. П. Ткач, Н. І. |
Ключевые слова: | хеномелес сік рапани |
Дата публикации: | 10-Дек-2019 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та ту-ристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. –С. 284-289 (0,4 д.а) |
Аннотация: | У статті обґрунтовано актуальність використання
соку хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани. Проведено аналіз показників якості плодів і соку з хеномелесу.
Досліджено вплив соку з хеномелесу в рецептурі маринадів на
технологічні властивості м’яса рапани в порівнянні з традиційним оцтовим маринадом. Визначено оптимальну тривалість маринування м’яса рапани соком хеномелесу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8911 |
ISBN: | 978-966-184-363-8 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|