Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8911

Название: Використання хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани
Авторы: Педченко, М. Г.
Топал, А. А.
Кузьменко, Є. В.
Хомич, Г. П.
Ткач, Н. І.
Ключевые слова: хеномелес
сік
рапани
Дата публикации: 10-Дек-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та ту-ристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ. –С. 284-289 (0,4 д.а)
Аннотация: У статті обґрунтовано актуальність використання соку хеномелесу в технології маринадів для м’яса рапани. Проведено аналіз показників якості плодів і соку з хеномелесу. Досліджено вплив соку з хеномелесу в рецептурі маринадів на технологічні властивості м’яса рапани в порівнянні з традиційним оцтовим маринадом. Визначено оптимальну тривалість маринування м’яса рапани соком хеномелесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8911
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Педченко.pdf660,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь