Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике антиоксиданти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2015АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ЖИРОВМІСНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна
31-Май-2016Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
26-Июн-2020Етнічні та етно-вікові особливості перекисного окислення ліпідів та антиоксидантного захистуТкаченко, Олена Вікторівна; Соколенко, Валентина Миколаївна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Мамажонов, А.; Мамадалієв, І.
8-Июн-2016Споживні властивості і збереженість вафель із жировими начинкамиПахомова, Інна Володимирівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь