Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4001

Название: Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
Другие названия: The Affect of Alternative Raw Material on Storage of Fat-Containing Confectionery Products
Авторы: Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Ключевые слова: антиоксиданти
жировмісні кондитерські вироби
пероксидне число
тіобарбітурове число
бензидинове число
кислотне число
Дата публикации: 31-Май-2016
Издатель: Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. – Вип. 8. – Луцьк : Луцький НТУ, 2015. – С. 212–217.
Аннотация: Проведено дослідження показників окислення та гідролізу кондитерського жиру під час зберігання з додаванням антиоксидантів. Доведена ефективність використання нетрадиційної сировини для подовження термінів зберігання жировмісних кондитерських виробів. A study of oxidation index and hydrolysis of confectionary fat during storage with addition of antioxidants was carried out. Efficiency of usage of alternative raw materials for extending shelf life of fat-containing confectionery is proved. Keywords: antioxidant, fat-containing confectionery products, peroxide value, benzidine value, acid value, thiobarbituric value.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4001
ISSN: 2310-5283
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1.pdf544,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь