Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4009

Название: ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ
Другие названия: ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРИРОДНЫХ АНТИОКСИДАНТОВ ДЛЯ УЛУЧШЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛЬСКИХ СВОЙСТВ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ НА ВАФЕЛЬНОЙ ОСНОВЕ
THE USE OF NATURAL ANTIOXIDANTS FOR THE IMPROVEMENT OF CONSUMER PROPERTIES OF WAFER BASIS CONFECTIONERY PRODUCTS
Авторы: Пахомова, Інна Володимирівна
Ключевые слова: антиоксиданти
автоокислення
антиоксидантна активність
антиоксидантні властивості
вафельні вироби
жири
кондитерські вироби
нетрадиційна сировина
Дата публикации: 31-Май-2016
Аннотация: У статті проаналізовані дослідження природних антиоксидантів, що використовують для вафельних начинок, які ефективно гальмують окислювальні процеси в жирах. Встановлено доцільність використання добавок нетрадиційної сировини з антиоксидантними властивостями з метою поліпшення споживних властивостей та збільшення термінів зберігання кондитерських виробів на вафельній основі. В статье проанализированы исследования природных антиоксидантов,, используемые для вафельных начинок, которые эффективно тормозят окислительные процессы в жирах. Установлена целесообразность использования добавок нетрадиционного сырья с антиоксидантными свойствами с целью улучшения потребительских свойств и увеличения сроков хранения кондитерских изделий на вафельной основе. The researches on natural antioxidants that are used for wafer fillings, inhibiting oxidative processes in fats were analyzed in the article. The feasibility of using new antioxidant raw material additives to improve the consumption properties and extend the storage term of wafer basis confectionery products was described in the article.
Описание: Пахомова І. В. Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі / І. В. Пахомова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». – 2013. – № 1 (57). – С. 97–99.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4009
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
976-2048-1-PB (2).pdf202 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь