Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике виноградні вичавки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
12-Мар-2021Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Гузевська, І. І.
20-Дек-2020Розроблення технології здобного печива підвищеної харчової та біологічної цінностіСкляр, Аліна Юріївна
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь