Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10756
|
Название: | Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Наконечна, Юлія Григорівна Гузевська, І. І. |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби вторинна рослинна сировина виноградні кісточки виноградні вичавки пісочне тісто |
Дата публикации: | 12-Мар-2021 |
Издатель: | Izdevnieciba «Baltija Publishing» |
Библиографическое описание: | International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions» : Conference proceedings, March 12–13, 2021. Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2021. 244 pages. |
Аннотация: | Розроблення технології виробів з пісочного тіста із використанням продуктів переробки виноградних вичавків, а саме – дрібнодисперсних порошків з виноградних кісточок для підвищення якості, харчової та біологічної цінності, а також розширення асортименту та цієї групи виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10756 |
ISBN: | 978-9934-588-79-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|