Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8552
|
Название: | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива |
Авторы: | Левченко, Юлія Хомич, Галина Горобець, Олександра Ткач, Надія |
Ключевые слова: | виноградні вичавки обліпихова олія печиво біологічна цінність лужність ламкість крихкість |
Дата публикации: | Ноя-2018 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива ГП Хомич, ОМ Горобець, НІ Ткач, ЮВ Левченко - Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 |
Серия/номер: | 1 (85); |
Аннотация: | Борошняні кондитерські вироби належать до категорії продукції щоденного споживання, попит на яку постійно підвищується. Створення нових виробів та вдосконалення технологій, що існують, є перспективним напрямом досліджень. Мета статті полягає в дослідженні впливу продуктів переробки рослинної сировини, зокрема порошку з виноградних вичавок та обліпихової олії, під час виробництва печива, на фізико-хімічні й органолептичні показники готових виробів. Використано стандартні структурно-механічні та фізичні методи. Установлено можливість покращення органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників готових виробів за рахунок використання порошку з виноградних вичавків та обліпихової олії. Розроблено нові технології печива. Готові вироби характеризуються високою якістю, подовженими термінами зберігання, мікробіологічною стабільністю і рекомендовані до впровадження в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8552 |
ISSN: | 2518-7171 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|