Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике молочно-воскова стиглість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
18-Окт-2020Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіхаМазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020Технологія дієтичних добавок із волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Мацук, Юлія анатоліївна; Кайнаш, Алла Петрівна; Буднік, Ніна Василівна
Дек-2019Удосконалення технології десерту за рахунко біологічно цінної добавкиБала, Володимир Петрович
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь