Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9228

Название: Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха
Другие названия: DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF SMOOTHIES ON THE BASIS OF JERUSALEM ARTICHOKE WITH THE USE OF WALNUT
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: волоський горіх
технологія
цукровий екстракт
спиртовий екстракт
смузі
молочно-воскова стиглість
Дата публикации: 7-Сен-2020
Аннотация: У статті представлені результати досліджень в області створення напоїв функціонального призначення з використанням волоського горіха молочно-воскової стиглості. В якості основних харчових компонентів запропоновані топінамбур, алича та біологічно цінна горіхова добавка. Дослідженні фізико-хімічні показники вихідної сировини. Експериментально встановлені співвідношення рецептурних компонентів. Розроблена технологія новітніх смузі. Підтверджена їх висока біологічна цінність
Описание: підтверджено компонентну сумісність топінамбура, аличі та горіхових добавок. Доведено, що використання біологічно-цінних горіхових добавок позитивно впливає не тільки на фізико-хімічні показники, а й на органолептичні властивості напоїв. Розроблена технологія топінамбурно-фруктових смузі дозволить урізноманітнити щоденний раціон харчування людини, збагатити організм БАР, що сприятиме підвищенню його опірності до захворювань. Представлені розробки підтверджені патентами України і є перспективними для впровадження на харчових підприємствах
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9228
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТеАудит, 2015 Скан.doc99,97 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь