Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике страви

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
12-Окт-2020ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВРябокінь, С. С.; Горобець, О. М.
2022Кафе на 50 місць у місті Тальне Черкаської областіКлименко, Юлія Миколаївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
2022Кафе на 55 місць у місті Золотоноша Черкаської областіНефедов, Олександр Вячеславович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь