Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10000

Название: МІСЦЕ ТА РОЛЬ ФІНАНСІВ ДОМОГОСПОДАРСТВ У ФІНАНСОВІЙ СИСТЕМІ
Авторы: Проскуріна, Вікторія Вікторівна
Ключевые слова: фінанси домогосподарств, заощадження
Дата публикации: Дек-2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Проскуріна В.В. МІСЦЕ ТА РОЛЬ ФІНАНСІВ ДОМОГОСПОДАРСТВ У ФІНАНСОВІЙ СИСТЕМІ . Дипломна робота. Полтава: ПУЕТ, 2020.
Аннотация: Метою дослідження дипломної роботи є дослідження теоретичних положень і обґрунтування науково-практичних рекомендацій щодо функціонування та розвитку фінансів домашніх господарств у фінансовій системі держави, а також пошук шляхів розвитку фінансових ресурсів домогосподарств. Досягнення, поставленої в дипломній роботі мети, передбачається шляхом послідовного вирішення завдань дослідження: – розкрити сутність фінансів домогосподарств та визначити їх місце у фінансовій системі держави; – охарактеризувати функції фінансів домогосподарств; – дослідити джерела та структуру фінансових ресурсів домогосподарств; – проаналізувати формування фінансових ресурсів домогосподарств України; – провести аналіз розподілення та використання фінансових ресурсів домогосподарств України; – дослідити роль фінансів домогосподарств як каналу трансформації заощаджень домогосподарств в інвестиційний капітал; – обґрунтувати вплив глобальних економічних процесів на фінанси домашніх господарств; – визначити шляхи вдосконалення державної політики у напрямі сприяння розвитку фінансів домогосподарств в сучасних економічних умовах.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10000
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Диплом Проскуріна В.В..pdf921,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь