Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра правознавства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО П) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10026

Название: ТОРГІВЛЯ В КОНКУРЕНТНОМУ СЕРЕДОВИЩІ: ФОРМИ ВПЛИВУ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ
Авторы: Мороз, Анна Миколаївна
Ключевые слова: конкуренція, конкурентне середовище, конкурентна боротьба, публічні закупівлі, система електронних торгів.
конкуренция, конкурентная среда, конкурентная борьба, публичные закупки, система электронных торгов.
Дата публикации: 9-Янв-2021
Серия/номер: Магістерська робота;
Аннотация: Мета дослідження – проаналізувати сучасний стан конкурентного середовища і розробити заходи, направлені на його вдосконалення, на основі практичного досвіду проведення електронних публічних закупівель в нашій державі запропонувати шляхи усунення існуючих недоліків в процесі організації та проведення електронних публічних закупівель в Україні. Об’єктом дослідження є сучасне конкурентне середовище та його особливості в системі публічних закупівель. Предмет дослідження – питання формування, становлення та розвитку конкурентного середовища. Методологічна основа дослідження базується на сучасних загальнонаукових і спеціальнонаукових методах пізнання та використанні інформаційно-комунікаційних технологій. У всіх розділах роботи використовувалися конкретні поєднання дослідницьких методів та прийомів, які обумовлювалися поставленими задачами. Основними науковими методами стали: аналіз та синтез, зокрема при роботі з наявними науковими роботами; порівняльний; структурно-аналітичний – при дослідженні проблем конкуренції в системі публічних електронних закупівель; аргументування – при виробленні шляхів їх вирішення та інші. Наукова новизна обумовлֺена тим, що у вказаніֺй роботі проведено аналіз сучасного конкурентного середовища в системі публічних закупівель в Україні на основі досвіду використання систем електронних торгів, виокремлено основні переваги, вказано на виявлено недоліки та визначено шляхи їх подолання. Практичне значення отриманих результатів полягає в тому, що результֺати роботи можуть стати основою для розробкֺи стратегії покращення конкурентного середовища, подолання недоліків в системі публічних закупівель; практичне впровадження пропозицій що до вдосконалення процесу проведення електронних торгів сприятиме не тільки підвищенню конкуренції при публічних закупівлях, а і зменшенню ризику корупції, підвищенню якості товарів та послуг, які надаються замовнику. Магістерська робота складається із змісту, вступу, трьох розділів, кожний з яких поділений на підрозділи і включають в себе висновки, загальні висновки та перелік використаних джерел. Загальний обсяг роботи становить 99 сторінок, ілюстрована 1 таблицею та 3 схемами. Список використаних джерел включає 51 найменування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10026
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО П)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота_Мороз.pdf1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь