Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10136

Название: Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формування
Авторы: Педченко, Наталія Сергіївна
Ключевые слова: потенціал
структурованість
рівні формування
підприємство
споживча кооперація
Дата публикации: 2011
Издатель: Сталий розвиток економіки
Библиографическое описание: Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формування / Н. С. Педченко // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 6 (9). – С. 200 – 206.
Серия/номер: УДК;658:334.735
Аннотация: У статті досліджено структуру потенціалу та обґрунтовано специфічність його складових елементів, характерних для підприємств споживчої кооперації. Визначення ключових чинників успіху розвитку підприємств споживчої кооперації на основі складових елементів потенціалу та рівня їх формування сприяє оптимізації його структури, забезпечує збалансованість і пропорційність як основу ефективної організації управління.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10136
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2011_Pedchenko.pdf157,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь