Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10136
|
Название: | Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формування |
Авторы: | Педченко, Наталія Сергіївна |
Ключевые слова: | потенціал структурованість рівні формування підприємство споживча кооперація |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Сталий розвиток економіки |
Библиографическое описание: | Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формування / Н. С. Педченко // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 6 (9). – С. 200 – 206. |
Серия/номер: | УДК;658:334.735 |
Аннотация: | У статті досліджено структуру потенціалу та обґрунтовано специфічність його складових елементів, характерних для підприємств споживчої кооперації. Визначення ключових чинників
успіху розвитку підприємств споживчої кооперації на основі складових елементів потенціалу та рівня їх формування сприяє оптимізації його структури, забезпечує збалансованість і пропорційність як основу ефективної організації управління. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10136 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ФБС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|