Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Монографії (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10271

Название: Корпоративна соціальна відповідальність як інструмент підвищення ефективності управління виробничих систем: формат формування іміджу.
Авторы: Бондар-Підгурська, О. В.
Солових, Є. М.
Ключевые слова: корпоративна соціальна відповідальність
інструмент
ефективність управління виробничих систем
імідж
Дата публикации: Май-2020
Издатель: Дніпро: Пороги
Библиографическое описание: Бондар-Підгурська О. В., Солових Є. М. Корпоративна соціальна відповідальність як інструмент підвищення ефективності управління виробничих систем: формат формування іміджу. Існуюча практика та новітні тенденції в управлінні суб’єктами господарювання різних організаційно-правових форм: колективна могорафія / за ред. Л. М. Савчук, Л. М. Бандоріної. Дніпро: Пороги, 2020. C. 132-147.
Аннотация: Застосування практики корпоративної соціальної відповідальність як інструменту підвищення ефективності управління виробничих систем дозволить в умовах турбулентної ринкової економіки України сформувати позитивний імідж як кожного промислового підприємства, так і галузі, господарства, країни та держави загалом, зменшити ризики його втрати, створить умови для упередження ризиків його зниження.
Описание: Монографія виконана в межах теми дослідження «Методологія управління підприємствами різних організаційно-правових форм та форм власності» державний реєстраційний номер 0107U001146 і розрахована на широке коло вітчизняних фахівців, науковців.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10271
ISSN: 978-617-518-382-3
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бондар_Солових_Монография2020.pdf1,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь