Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10369

Название: «Моделювання бізнес-процесів на підприємстві» (за матеріалами ПрАТ «ЕЛМІЗ»)
Авторы: Коваль, Павло Вікторович
Ключевые слова: Концептуальні положення моделювання бізнес-процесів підприємства
Зміст та сутність бізнес-процесів підприємства
Концепція бізнес-процесів
Технологія моделювання бізнес-процесів підприємства
Аналіз бізнес-процесів на підприємстві ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Аналіз діяльності Приватного акціонерного товариства «ЕЛМІЗ»
Оцінка можливостей ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Аналіз бізнес-процесів ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Вдосконалення бізнес-процесів на ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Модель бізнес-процесу інноваційного планування на ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Модель бізнес-процесу інноваційного планування
Раціональна організація бізнес-процесів на ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Раціональна організація бізнес-процесів
Оцінка якості системи управління на ПрАТ «ЕЛМІЗ»
Дата публикации: 5-Апр-2021
Аннотация: Моделювання бізнес-процесів в умовах модернізації економіки та управління є актуальним напрямком, який сприяє оптимізації процесів діяльності підприємства і підвищенню результативності бізнесу. Сучасні підприємства в умовах безперервної конкурентної боротьби, ускладнення виробничо-технічних і організаційно-економічних систем змушені постійно займатися покращенням своєї діяльності. Це вимагає розробки нових технологій і прийомів ведення бізнесу, підвищення якості кінцевих результатів діяльності і, звичайно, впровадження нових, більш ефективних методів управління і організації діяльності підприємств. Моделювання бізнес-процесів дозволяє проаналізувати не тільки, як працює підприємство в цілому, як воно взаємодіє із зовнішніми організаціями, замовниками та постачальниками, а й як організована діяльність на кожному окремо взятому робочому місці. В контексті цього, досліджено особливості побудови бізнес-процесів на підприємстві та їх аналіз.Незважаючи на те, що для бізнес-процесів розроблені методи проектування, аналізу, оцінки, інструментальні засоби опису, інформаційні технології підтримки, до сих пір підприємства не можуть забезпечити ефективну реалізацію всього комплексу бізнес-процесів. Основна причина такого явища криється у відсутності моделі діяльності підприємства в цілому і окремих процесів. Тому для детального аналізу діяльності підприємства, оптимальної взаємодії бізнес-процесів, необхідно створити модель мережі процесів діяльності з усіма потоками і ресурсами підприємства за допомогою формалізації бізнес-процесів. Отже, метою дослідження є обґрунтування теоретичних засад та розробки практичних рекомендацій щодо моделювання бізнес-процесів на підприємстві.
Описание: об’єктом дослідження було обрано процес формування бізнес-процесів на ПрАТ «ЕЛМІЗ». Предметом дослідження – моделювання бізнес-процесів на ПрАТ «ЕЛМІЗ». У дипломні роботі були використані такі методи моделювання бізнес-процесів, як метод структурного аналізу і проектування (SADT); метод моделювання IDEF0; методи аналізу, синтезу, індукції, дедукції, узагальнення для обґрунтування сутності теоретичних понять, графічний метод, методику «Canvas» - було використано для відображення стану розвитку підприємства та аналізі бізнес-процесів підприємства. Практичне значення одержаних результатів полягає у розробці практичних рекомендацій щодо моделювання бізнес-процесів ПрАТ «ЕЛМІЗ».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10369
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дипломна робота Коваль П..pdf1,71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь