Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10371

Название: «Теоретико-аналітичне дослідження формування та розподілу прибутку підприємства» (за матеріалами ПП «Імені Калашника»)
Авторы: Тимошенко, Юлія Русланівна
Ключевые слова: Теоретичні основи формування та використання прибутку на підприємстві
Економічний зміст прибутку підприємства
Методичні засади формування та використання прибутку підприємства
Система показників оцінювання прибутку на підприємстві
Стан формування та використання прибутку підприємства
Оцінка рівня формування та використання прибутку підприємства
Удосконалення формування та використання прибутку підприємства
Управління витратами як чинник прибутковості підприємства
Резерви збільшення доходів підприємства
Обґрунтування напрямів формування та використання прибутку підприємства
Дата публикации: 5-Апр-2021
Аннотация: Метою дослідження є вивчення формування та наявності прибутку підприємства, та аналіз його використання на підприємстві. Також написання даної роботи обумовлене необхідністю напрацювання шляхів вирішення тих проблемних питань, з якими зіштовхується сучасне підприємство при управлінні формування та використання прибутку. Поставлена мета обумовила необхідність вирішення ряду взаємозалежних завдань: – розкрити сутність формування та використання прибутку, його економічний зміст та завдання; – вивчити методичні засади формування та використання прибутку; – дослідити діючу систему аналізу формування та використання прибутку на підприємстві; – проаналізувати поточні економічні показники господарської діяльності на підприємстві; – застосувати факторний аналіз в дослідженні прибутковості підприємства; – обґрунтувати напрями формування та використання прибутку підприємства; – дослідити резерви підвищення прибутковості на підприємстві. Об’єктом дослідження є формування та використання прибутку на підприємствах. Предметом дослідження є теоретико-методичні і практичні аспекти формування та управління прибутком ПП «Імені Калашника» Полтавського району Полтавської області. Методи дослідження. При написанні даної роботи були залучені та використовувались наступні методи: порівняння – як встановлення відмінностей та схожих рис у досліджуваних фінансових процесах та явищах; абстрагування – як виділення тих значущих рис, що мали б найбільше значення; аналіз – як деталізації предмету визначення складових частин; групування – для з’єднання в єдине важливих для прийняття управлінських рішень даних та інші.
Описание: Метою дослідження є вивчення формування та наявності прибутку підприємства, та аналіз його використання на підприємстві. Також написання даної роботи обумовлене необхідністю напрацювання шляхів вирішення тих проблемних питань, з якими зіштовхується сучасне підприємство при управлінні формування та використання прибутку. Поставлена мета обумовила необхідність вирішення ряду взаємозалежних завдань: – розкрити сутність формування та використання прибутку, його економічний зміст та завдання; – вивчити методичні засади формування та використання прибутку; – дослідити діючу систему аналізу формування та використання прибутку на підприємстві; – проаналізувати поточні економічні показники господарської діяльності на підприємстві; – застосувати факторний аналіз в дослідженні прибутковості підприємства; – обґрунтувати напрями формування та використання прибутку підприємства; – дослідити резерви підвищення прибутковості на підприємстві. Об’єктом дослідження є формування та використання прибутку на підприємствах. Предметом дослідження є теоретико-методичні і практичні аспекти формування та управління прибутком ПП «Імені Калашника» Полтавського району Полтавської області. Методи дослідження. При написанні даної роботи були залучені та використовувались наступні методи: порівняння – як встановлення відмінностей та схожих рис у досліджуваних фінансових процесах та явищах; абстрагування – як виділення тих значущих рис, що мали б найбільше значення; аналіз – як деталізації предмету визначення складових частин; групування – для з’єднання в єдине важливих для прийняття управлінських рішень даних та інші.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10371
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дипломна робота Тимошенко.pdf952,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь