Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра управління персоналом, економіки праці та економічної теорії >
Глави з книги (ННІДО УПЕПЕТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10448

Название: РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ: ОРГАНІЗАЦІЙНІ, ІННОВАЦІЙНІ І МАРКЕТИНГОВІ ЧИННИКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
Авторы: Барна, М. Ю.
Гліненко, Л. К.
Дайновський, Ю. А.
Ключевые слова: управління персоналом
ресторанний бізнес
підприємство
Дата публикации: 21-Апр-2021
Описание: Соціально-трудові відносини: проблеми науки та практики : монографія / С. І. Бандур, Т. А. Костишина, О. О. Нестуля [та ін.] ; за ред. Т. А. Костишиної. – Полтава, 2020. – 695 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-R).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10448
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО УПЕПЕТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
М. Ю. Барна, Л. К. Гліненко, Ю. А. Дайновський.pdf388,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь