Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10839
|
Название: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА |
Авторы: | Капліна, Т. В. Столярчук, В. М. Дудник, С. О. |
Ключевые слова: | кекси гарбузове насіння технологія винахід |
Дата публикации: | 18-Май-2021 |
Издатель: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Капліна Т. В. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Харківський державний університет харчування і торгівлі. – 2021. – Режим доступу до ресурсу: https://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2021/t_k_18.05.21-2.pdf. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10839 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|