Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10839

Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА
Авторы: Капліна, Т.В.
Столярчук, В. М.
Дудник, С.О.
Ключевые слова: кекси
гарбузове насіння
технологія
винахід
Issue Date: 18-May-2021
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Капліна Т. В. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Харківський державний університет харчування і торгівлі. – 2021. – Режим доступу до ресурсу: https://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2021/t_k_18.05.21-2.pdf.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10839
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
t_k_18.05.21-2.pdf471,06 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback