Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10839

Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА
Авторы: Капліна, Т. В.
Столярчук, В. М.
Дудник, С. О.
Ключевые слова: кекси
гарбузове насіння
технологія
винахід
Дата публикации: 18-Май-2021
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Капліна Т. В. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Харківський державний університет харчування і торгівлі. – 2021. – Режим доступу до ресурсу: https://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2021/t_k_18.05.21-2.pdf.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10839
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
t_k_18.05.21-2.pdf471,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь