Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11045

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини
Авторы: Дружиніна, Ірина Віталіївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, лікарсько-пряна сировина, порошок кропиви, кексове тісто, пористість, БАР, вітаміни, крихкість
Дата публикации: Июн-2021
Аннотация: Магістерська робота присвячена удосконаленню технології таких борошняних кондитерських виробів як кекси за рахунок використання порошку кропиви. Досліджені особливості хімічного складу порошку кропиви. Проаналізовано вплив використання порошку кропиви на органолептичні та фізико-хімічні показники готових виробів. Обгрунтовано й експериментально доведено доцільність використання порошку кропиви в технології кексового тіста із метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин кропиви й скорочення тривалості тістоутворення. Удосконалено технологію і розроблено рецептури кексових виробів із використанням порошку кропиви. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених кексів. Виявлено вплив порошку кропиви на зміну якісних показників кексових виробів у процесі зберігання.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11045
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота Дружинiної І В.doc191 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь