Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11047

Название: Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини
Авторы: Белінська, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: яблука, жимолость, пюре, амарантове борошно, структуроутворювачі, в’язкість, реологічні характеристики, соуси.
Дата публикации: Июн-2021
Аннотация: Магістерська робота присвячена розробці технології соусів з використанням нетрадиційної сировини – амарантового борошна та пюре жимолості. Досліджено хімічний склад амарантового борошна й жимолості та їхній вплив на органолептичні й технологічні властивості соусу за удосконаленою технологією. Обгрунтовано й експериментально доведено доцільність застосування борошня з амаранту та пюре жимолості в технології соусів з метою покращення структурно-механічних характеристик та скорочення часу приготування страви, а також підвищення біологічної цінності. Доведено позитивний вплив обраних інгредієнтів на реологічні властивості системи продукту. Розроблено технології та рецептури соусу на ягідній основі (з пюре жимолості) та з використанням амарантового борошна. Проаналізовано якість отриманих соусів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11047
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магiстерська робота Белинської В В.docx88,69 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь