Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11047
|
Название: | Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини |
Авторы: | Белінська, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | яблука жимолость пюре амарантове борошно структуроутворювачі в’язкість реологічні характеристики соуси |
Дата публикации: | Июн-2021 |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена розробці технології соусів з використанням нетрадиційної сировини – амарантового борошна та пюре жимолості. Досліджено хімічний склад амарантового борошна й жимолості та їхній вплив на органолептичні й технологічні властивості соусу за удосконаленою технологією.
Обгрунтовано й експериментально доведено доцільність застосування борошня з амаранту та пюре жимолості в технології соусів з метою покращення структурно-механічних характеристик та скорочення часу приготування страви, а також підвищення біологічної цінності. Доведено позитивний вплив обраних інгредієнтів на реологічні властивості системи продукту.
Розроблено технології та рецептури соусу на ягідній основі (з пюре жимолості) та з використанням амарантового борошна. Проаналізовано якість отриманих соусів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11047 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|