Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11051
|
Название: | Розробка технології альбумінової пасти |
Авторы: | Коломієць, Євгеній Костянтинович Бородай, Анжела Борисівна |
Ключевые слова: | альбумінові сири молочна сироватка сироваткові білки незамінні амінокислоти технологія |
Issue Date: | Nov-2020 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. ННІ харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Полтава : ПУЕТ. 2020. С. 97-101 |
Аннотация: | У ході роботи було визначено основні фізико-хімічні та мікробіологічні показники сирної альбумінової пасти, у подальших дослідженнях буде підібрано збагачувачі та розроблена рецептура пасти, яка може бути впроваджена на молокопереробних підприємствах у цехах з виробництва кисломолочних продуктів після незначної модернізації виробництва. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11051 |
ISBN: | 978-966-184-389-8 |
Appears in Collections: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|