Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11051

Название: Розробка технології альбумінової пасти
Авторы: Коломієць, Євгеній Костянтинович
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: альбумінові сири
молочна сироватка
сироваткові білки
незамінні амінокислоти
технологія
Дата публикации: Ноя-2020
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. ННІ харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Полтава : ПУЕТ. 2020. С. 97-101
Аннотация: У ході роботи було визначено основні фізико-хімічні та мікробіологічні показники сирної альбумінової пасти, у подальших дослідженнях буде підібрано збагачувачі та розроблена рецептура пасти, яка може бути впроваджена на молокопереробних підприємствах у цехах з виробництва кисломолочних продуктів після незначної модернізації виробництва.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11051
ISBN: 978-966-184-389-8
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ННІ ХТГРТБ_статті магістрів_2020.pdf2,99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь