Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11051

Название: Розробка технології альбумінової пасти
Авторы: Коломієць, Євгеній Костянтинович
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: альбумінові сири, молочна сироватка, сироваткові білки, незамінні амінокислоти, технологія.
Issue Date: Nov-2020
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. ННІ харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Полтава : ПУЕТ. 2020. С. 97-101
Аннотация: У ході роботи було визначено основні фізико-хімічні та мікробіологічні показники сирної альбумінової пасти, у подальших дослідженнях буде підібрано збагачувачі та розроблена рецептура пасти, яка може бути впроваджена на молокопереробних підприємствах у цехах з виробництва кисломолочних продуктів після незначної модернізації виробництва.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11051
ISBN: 978-966-184-389-8
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ННІ ХТГРТБ_статті магістрів_2020.pdf2,99 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback