Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11052

Название: Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини
Авторы: Марусенко, Олена Володимирівна
Ключевые слова: напої, молочна сироватка, обліпиха, смородина, біологічно активні речовини.
Дата публикации: Ноя-2020
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових праць магістрів. ННІ харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Полтава : ПУЕТ. 2020. С. 115-120
Аннотация: У статті показано доцільність використання молочної та ягідної сировини у технології функціональних напоїв.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11052
ISBN: 978-966-184-389-48
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ННІ ХТГРТБ_статті магістрів_2020.pdf2,99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь