Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11052
|
Название: | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини |
Авторы: | Марусенко, Олена Володимирівна |
Ключевые слова: | напої молочна сироватка обліпиха смородина біологічно активні речовини |
Дата публикации: | Ноя-2020 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Збірник наукових праць магістрів. ННІ харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Полтава : ПУЕТ. 2020. С. 115-120 |
Аннотация: | У статті показано доцільність використання молочної та ягідної сировини у технології функціональних напоїв. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11052 |
ISBN: | 978-966-184-389-48 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|