|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11052
|
| Название: | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування на основі молочної сировини |
| Авторы: | Марусенко, Олена Володимирівна |
| Ключевые слова: | напої молочна сироватка обліпиха смородина біологічно активні речовини |
| Дата публикации: | Ноя-2020 |
| Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових праць магістрів. ННІ харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Полтава : ПУЕТ. 2020. С. 115-120 |
| Аннотация: | У статті показано доцільність використання молочної та ягідної сировини у технології функціональних напоїв. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11052 |
| ISBN: | 978-966-184-389-48 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|