Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11055
|
Название: | Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік |
Авторы: | Кайнаш, Алла Петрівна Будник, Ніна Василівна Калашник, Олена Володимирівна Бородай, Анжела Борисівна Мороз, Світлана Едуардівна Ремізова, Надія Леонідівна |
Ключевые слова: | приготування тіста приготування фаршу формування пельменів заморожування |
Дата публикации: | 6-Янв-2021 |
Издатель: | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) |
Библиографическое описание: | Патент на корисну модель "Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку" |
Серия/номер: | A23L 5/00 A23L 13/40 (2016.01) |
Аннотация: | Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку, що включає підготовку
компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який
відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку
використовують цвітну подрібнену капусту в сирому вигляді, а на стадії приготування тіста додають сухе молоко в сухому вигляді |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11055 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|