Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11055

Название: Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Калашник, Олена Володимирівна
Бородай, Анжела Борисівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Ремізова, Надія Леонідівна
Ключевые слова: приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування
Issue Date: 6-Jan-2021
Издатель: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Библиографическое описание: Патент на корисну модель "Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку"
Серия/номер: ;A23L 5/00 A23L 13/40 (2016.01)
Аннотация: Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують цвітну подрібнену капусту в сирому вигляді, а на стадії приготування тіста додають сухе молоко в сухому вигляді
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11055
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Патент 2021 Спосіб вироб-ва пельменів мясорослинних.pdf737,69 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback