Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11124

Название: Діджиталізація як інструмент підвищення ефективності діяльності підприємств споживчої кооперації
Авторы: Бакум, А. А.
Стрілець, В. Ю.
Ключевые слова: диджіталізація
цифровізація
споживча кооперація
конкурентоспроможність
цифрова трансформація
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: 9. Бакум А. А., Стрілець В. Ю. Діджиталізація як інструмент підвищення ефективності діяльності підприємств споживчої кооперації. Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства: матеріали доповідей учасників Вісімнадцятої науково-практичної конференції студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти Укркоопспілки. Частина 2. К. : НМЦ «Укоопосвіта», 2021. 98-101 с.
Аннотация: У роботі окреслено необхідність діджиталізацїї підприємств споживчої кооперації як інструменту досягнення їхньої ефективності в сучасних умовах.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11124
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бакум1.pdf313,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь