Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ФБС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11124
|
Название: | Діджиталізація як інструмент підвищення ефективності діяльності підприємств споживчої кооперації |
Авторы: | Бакум, А. А. Стрілець, В. Ю. |
Ключевые слова: | диджіталізація цифровізація споживча кооперація конкурентоспроможність цифрова трансформація |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | 9. Бакум А. А., Стрілець В. Ю. Діджиталізація як інструмент підвищення ефективності діяльності підприємств споживчої кооперації. Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства: матеріали доповідей учасників Вісімнадцятої науково-практичної конференції студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти Укркоопспілки. Частина 2. К. : НМЦ «Укоопосвіта», 2021. 98-101 с. |
Аннотация: | У роботі окреслено необхідність діджиталізацїї підприємств споживчої кооперації як інструменту досягнення їхньої ефективності в сучасних умовах. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11124 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ФБС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|