Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11217

Название: Ефективна система управління витратами на підприємстві у ринкових умовах господарювання. Дипломна магістерська робота.
Авторы: Лаврик, Яна Ігорівна
Ключевые слова: витрати, ресурси, собівартість продукції (товарів, робіт, послуг), прибуток, управління витратами, функції управління витратами, процес управління витратами, механізм управління витратами підприємства, особливості управління витратами на підприємстві, системний підхід до формування витрат, система управління витратами.
Дата публикации: 29-Июн-2021
Аннотация: Практичне значення проведеного дослідження ґрунтується на впровадженні низки конкретних рекомендацій прикладного характеру на рівні апарату управління досліджуваним підприємством, що стосуються підвищення ефективності системи управління витратами та поліпшення обліково-аналітичної роботи в цілому. Це сприятиме реалізації у ТОВ «ТПК-Електронікс» ефективного процесу управління витратами у стратегічній перспективі, чіткій організації процесів прогнозування, планування, організації витрат, мотивації та стимулювання персоналу до їх зниження, обліку, аналізу і контролю за витратами.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11217
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Unicheck Lavryk Yana.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь