Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11222

Название: Підходи до формування ефективних систем мотивації та оплати праці персоналу підприємства в умовах трансформаційних змін. Дипломна магістерська робота.
Авторы: Логвинова, Олександра Олегівна
Ключевые слова: мотивація, стимулювання персоналу, потреби людини, винагорода за працю, процес мотивації персоналу, соціально-трудові відносини на підприємстві, форми та системи оплати праці персоналу, основна та додаткова заробітна плата, функції заробітної плати, відрядна та погодинна заробітна плата, преміальна система оплати праці, система посадових окладів, мотиваційних механізм на підприємстві, положення про умови виплати надбавок та доплат для персоналу.
Дата публикации: 29-Июн-2021
Аннотация: Практичне значення проведеного дослідження ґрунтується на впровадженні низки конкретних рекомендацій прикладного характеру на рівні апарату управління досліджуваним підприємством, що стосуються підвищення ефективності системи мотивації та оплати праці персоналу та поліпшення соціальної роботи в цілому. Це сприятиме реалізації у ТОВ «Екобіотек-Україна» ефективного механізму мотивації та стимулювання персоналу, забезпеченню стабільності складу трудового колективу та лояльності працівників.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11222
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Unicheck Similarity Report 1004231578.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь