Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11345

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО БАКАЛАВРСЬКОЇ РОБОТИ на тему Максимізація щомісячного прибутку підприємства: програмна реалізація тренажера дистанційного курсу «Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій»
Авторы: Пилипченко, В. C.
Ключевые слова: ОПТИМІЗАЦІЯ
ТРЕНАЖЕР
ПОШУК РІШЕНЬ
МОДЕЛЬ
Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій»
Дистанційний курс
Дата публикации: 19-Июл-2021
Аннотация: Предмет розробки – програма тренажер для навчання складання математичної моделі на прикладі планування роботи фірми. Мета роботи – розробка програми тренажеру з теми «Максимізація щомісячного прибутку підприємства: програмна реалізація тренажера дистанційного курсу «Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій». Перелік використаних методів: робота розроблена з використанням методів математичного моделювання, методів розв’язування оптимізаційних задач в надбудові Excel «Пошук рішень», методів алгоритмізації. При створенні програми-тренажеру було використано мову програмування JavaScript, а також фреймворк Electron. Розроблено алгоритм та блок-схеми тренажера з теми «Максимізація щомісячного прибутку підприємства». Здійснена програмна реалізація алгоритму, тобто створено програму-тренажер для дистанційного курсу «Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій».
Описание: Пилипченко Віталій Сергійович. БАКАЛАВРСЬКА РОБОТА на тему: «Максимізація щомісячного прибутку підприємства: програмна реалізація тренажера дистанційного курсу «Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій». Полтава, 2021 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11345
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypchenko_Vitaliy_Serhiyovych-KN41-1.pdf3,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь