Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11347

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО БАКАЛАВРСЬКОЇ РОБОТИ на тему РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ТРЕНАЖЕРА З ТЕМИ «ТЕОРЕМИ ДОДАВАННЯ ТА МНОЖЕННЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ ВИПАДКОВИХ ПОДІЙ» ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ І МАТЕМАТИЧНА СТАТИСТИКА»
Авторы: Дудник, Д. А.
Ключевые слова: ТРЕНАЖЕР
ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ
ТЕОРЕМИ ДОДАВАННЯ ТА МНОЖЕННЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ
Випадкові події
ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ І МАТЕМАТИЧНА СТАТИСТИКА
Дистанційний курс
Дата публикации: 19-Июл-2021
Аннотация: Предмет роботи: програмне забезпечення тренажера з теми «Теореми додавання та множення ймовірностей випадкових подій» для дистанційного навчального курсу «Теорія ймовірностей і математична статистика». Мета роботи: створення програмного забезпечення тренажера з теми «Теореми додавання та множення ймовірностей випадкових подій» для дистанційного навчального курсу «Теорія ймовірностей і математична статистика». Методи дослідження: були проаналізовані літературні джерела, інформація з яких була використана у розробці прикладів задач з теми «Теореми додавання та множення ймовірностей випадкових подій», що реалізовані у навчальному тренажері. Також, ця інформація була застосована для створення алгоритму навчального тренажеру, програмного забезпечення розробленого на його основі та аналізу виконаної роботи. Методи розробки: для реалізації програмного забезпечення було використано програмний каркас Electron та мови JavaScript, HTML і CSS. Для стиснення файлів та пакування проекту було застосовано gulp та electron-builder.
Описание: Дудник Дмитро Анатолійович. БАКАЛАВРСЬКА РОБОТА на тему: «РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ТРЕНАЖЕРА З ТЕМИ «ТЕОРЕМИ ДОДАВАННЯ ТА МНОЖЕННЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ ВИПАДКОВИХ ПОДІЙ» ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ І МАТЕМАТИЧНА СТАТИСТИКА»». Полтава, 2021 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11347
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dudnik_Dmytro_Anatoliyovych-KN41-1.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь