Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11353

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО БАКАЛАВРСЬКОЇ РОБОТИ на тему Алгоритмізація та програмування тренажера «Граматики. Мови, що задаються граматиками» дистанційного навчального курсу «Теорія програмування»
Авторы: Іжевський, Д. О.
Ключевые слова: Граматики
Мови, що задаються граматиками
Теорія програмування
Тренажер
Дистанційний курс
Дата публикации: 19-Июл-2021
Аннотация: Метою роботи є алгоритмізація та програмування елементів тренажера «Граматики. Мови, що задаються граматиками» дистанційного навчального курсу «Теорія програмування». Об’єктом розробки є процес дистанційного навчання математичним дисциплінам. Предметом розробки є алгоритм роботи тренажеру з теми «Граматики. Мови, що задаються граматиками». Перелік використаних методів полягає в застосуванні граматик, мов, що задаються граматиками, мова програмування Java. Тренажер готовий до використання в дистанційному курсі «Теорія програмування». Робота складається з чотирьох розділів. В першому розділі представлено постановку задачі. В другому розділі описано огляд комп'ютерних тренажерів, систем, середовищ програмування, середовищ для розробки програмного забезпечення, необхідність та актуальність теми роботи. В третьому розділі описано огляд матеріалу за темою роботи, алгоритмізацію задачі за темою роботи, розробку блок-схеми, яка підлягає програмуванню. В четвертому – представлено обґрунтування вибору програмних засобів для реалізації завдання роботи, опис процесу програмної реалізації, опис роботи програми.
Описание: Іжевський Дмитро Олегович. БАКАЛАВРСЬКА РОБОТА на тему: «Алгоритмізація та програмування тренажера «Граматики. Мови, що задаються граматиками» дистанційного навчального курсу «Теорія програмування». Полтава, 2021 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11353
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Izhevsky_Dmitry_Olegovich-KN-21i-1.pdf1,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь