Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Матеріали конференцій (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11361

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО БАКАЛАВРСЬКОЇ РОБОТИ на тему ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРУ З ТЕМИ «ПРАВИЛО ЛОПІТАЛЯ ДЛЯ ОБЧИСЛЕННЯ ГРАНИЦЬ» ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ»
Авторы: Орламенко, С. А,
Ключевые слова: ПРАВИЛО ЛОПІТАЛЯ
ОБЧИСЛЕННЯ ГРАНИЦЬ
МАТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ
Тренажер
Дистанційний курс
Дата публикации: 20-Июл-2021
Аннотация: Метою даної роботи є програмна реалізація тренажеру з теми «Правило Лопіталя для обчислення границь» дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз». Завданням даної роботи є розробка алгоритму та програмна реалізація, на його основі, навчального тренажеру для обчислення границь за правилом Лопіталя, з використанням здобутих навичок у ході вивчення лекцій з дисципліни «Математичний аналіз». Об’єктом розробки є створення навчального тренажеру для дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз». Предметом розробки є програмна реалізація навчального тренажеру для обчислення границь за правилом Лопіталя з навчальної дисципліни «Математичний аналіз». Методи розробки, що використовуються. Основою розробки алгоритму є правило Лопіталя для обчислення границь. Для програмної реалізації навчального тренажеру використано середовище візуальної розробки Microsoft Visual Studio в сукупності з об’єктно-орієнтованою мовою програмування C#. Новизною даної роботи є створення нового програмного забезпечення для навчання студентів з теми «Правило Лопіталя для обчислення границь» дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз». Практичне значення роботи полягає у використанні навчального тренажеру студентами як в дистанційному, так і в стаціонарному навчанні в ході вивчення теми «Правило Лопіталя для обчислення границь» з навчальної дисципліни «Математичний аналіз» в ПУЕТ. Навчальний тренажер впроваджений в дистанційний навчальний курс з дисципліни «Математичний аналіз» в Полтавському університеті економіки та торгівлі. Анотація особисто розробленого. Було реалізовано навчальний тренажер з теми «Правило Лопіталя для обчислення границь» дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз». Результат розробки навчального тренажеру були представлені на науковому семінару «Комп’ютерні науки і прикладна математика» в 2021 році (ПУЕТ).
Описание: Орламенко Софія Андріївна. БАКАЛАВРСЬКА РОБОТА на тему: «ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРУ З ТЕМИ «ПРАВИЛО ЛОПІТАЛЯ ДЛЯ ОБЧИСЛЕННЯ ГРАНИЦЬ» ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ». Полтава, 2021 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11361
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Orlamenko_Sofia_Andriivna_KNbint-21-1.pdf1,88 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь