Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11387

Название: Бондар-Підгурська Оксана, Коллякова Євгенія, Власенко Дар’я. Відкриті інновації у операційній діяльності закладів охорони здоров’я як умова забезпечення сталого розвитку України ТА ЄС. «Європейські Виміри Сталого Розвитку»: Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 11 червня 2021). К.: НУХТ, 2021 . С.97.
Другие названия: Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку», 11 червня 2021. – К.: НУХТ, 2021 . – 127 с.
Авторы: Бондар-Підгурська, Оксана
Коллякова, Євгенія
Власенко, Дар’я
Ключевые слова: відкриті інновації
операційна діяльність
заклади охорони здоров’я
сталий розвиток
Дата публикации: 28-Июл-2021
Аннотация: Bпровадження в практику управління операційною діяльністю закладів охорони здоров’я концепції відкритих інновацій і краудсорсингового підходу дозволить підвищити результативність не лише їх господарювання, а й підприємств інших галузей і сфер національної економіки, що посилить соціальну складову сталого розвитку України та ЄС.
Описание: Сімнадцять Цілей сталого розвитку і 169 завдань, демонструють масштабність і амбітність концепції 21 століття, що спрямована на реалізацію комплексного, збалансованого, трьох вимірного (економічного, соціального та екологічного) розвитку. Серед них Ціль 3 «Забезпечення здорового способу життя та добробуту людей будь-якого віку» стосується безпосередньо питань управління закладів охорони здоров’я як в Україні, так і в країнах ЄС, що передбачає необхідність застосування сучасних інструментів і прогресивних науково- методологічних підходів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11387
ISSN: 978-966-612-263-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези_Бондар_Коллякова_Власенко.docx332,69 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь