Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра правознавства >
Монографії (ННІДО П) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11466

Название: Кримінально-процесуальна відповідальність
Авторы: Білокінь, Руслан Михайлович
Ключевые слова: Кримінально-процесуальна відповідальність, юридична відповідальність
Дата публикации: 22-Сен-2021
Аннотация: У монографії викладено результати комплексного дослідження теоретичних та правових основ кримінально-процесуальної відповідальності. Ґрунтуючись на наукових узагальненнях учених-правознавців та практиків, автор пропонує власне бачення розв’язання низки складних питань про сутність кримінально-процесуальної відповідальності, примус, санкцію та відповідальність у кримінальному провадженні, суб’єктів кримінально-процесуальної відповідальності та її місце в системі юридичної відповідальності, підстави застосування заходів кримінально-процесуальної відповідальності та характеристику заходів кримінально-процесуальної відповідальності майнового та немайнового характеру. Пропонується низка змін та доповнень до чинного кримінального процесуального законодавства. Монографічне дослідження призначено для слухачів, курсантів, студентів, аспірантів, докторантів, науковців навчальних закладів та науково-дослідних установ, а також суддів та працівників правоохоронних органів.
Описание: Білокінь Р.М. Кримінально-процесуальна відповідальність: Монографія. – К.: Видавничий центр «Кафедра», 2017. – 430 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11466
ISBN: 978-966-2711-20-2
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО П)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Білокінь.pdf1,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь