Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11592

Название: ДИПЛОМНА РОБОТА на тему:«Моделювання ринку нерухомості»
Авторы: Ключ, Владислав Ярославович
Ключевые слова: моделювання
ринок нерухомості
теоретичні засади моделювання ринку нерухомості
аналіз ринку нерухомості
вдосконалення ринку нерухомості
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ключ В. Я. Моделювання ринку нерухомості : дипл. роб. : 051 Економіка / Ключ Владислав Ярославович. – Полтава : 2021.
Аннотация: Нестабільна макроекономічна ситуація та інфляція в Україні призводить до динамічної зміни вартості нерухомості, тому є важливим дослідити модель ціноутворення, щоб мати актуальні дані та бачити які фактори і яким чином впливають на вартість. Ринок нерухомості зараз перебуває не в стабільному стані і залежить від багатьох факторів. Питання ціноутворення на рину нерухомості значною мірою залежить від таких чинників: курсу валют, динаміки ринку, розвитку інфраструктури, розташування об’єкта, стадії будівництва, самого забудовника тощо. Моделювання рину нерухомості дозволяє дослідити вартість об’єктів та галузь нерухомого майна в цілому, а математичні методи аналізу дають змогу визначити точну ціну об’єкту беручи до уваги всі фактори, а так як кожен об’єкт має свої особливості, важливо мати змогу визначення ціни для кожного окремого об’єкту. На сьогодні в розумінні поточного стану рину нерухомості зацікавлені не тільки покупці, рієлтори та забудовники. У дослідженні тенденцій ринку нерухомості також зацікавлені інвестори, інвестиційні та страхові компанії, фінансові групи, банки та сама держава. З огляду на ці факти, питання моделювання тенденцій ринку нерухомості на вітчизняному просторі є актуальним. Об’єктом дослідження дипломної роботи було обрано процеси формування ціни на житло. Предметом дослідження роботи – теоретичні засади формування ринку нерухомості. Практичне значення одержаних результатів полягає у розробці практичних рекомендацій, які дозволять змоделювати ринок нерухомості. 1) теоретично проаналізувати ринок нерухомості , навести основні поняття, функції, сформувати особливості та структуру; 2) розглянути теоретичні аспекти формування та розвитку ринку нерухомості; 3) проаналізувати принципи формування попиту та пропозиції на об’єкти нерухомості; 4) проаналізувати основні методи аналізу динаміки ринку нерухомості; 5) виконати аналіз становлення та розвиток ринку нерухомості в умовах ринкових перетворень; 6) виконати дослідження кон’юнктури ринку нерухомості в Україні та визначити роль рієлторська діяльності; 7) сформувати задачу оцінки ринку нерухомості; 8) розробити концептуальна модель ціноутворення на ринку нерухомості; 9) сформувати пропозиції щодо побудови моделей ціноутворення на ринку нерухомості. Теоретичну та методологічну основу дипломної роботи склали підходи та концепції формування та розвитку ринку нерухомості, наукові праці та практичні дослідження вітчизняних й закордонних науковців у даній сфері; матеріали наукових, практичних конференцій; періодичні видання; результати дослідно-аналітичних, академічних та прикладних розробок з проблем формування ринку нерухомості. Результати досліджень дипломної роботи опубліковано у збірнику наукових праць Х Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка сьогодні: проблеми, моделювання та управління».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11592
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дип_роб_Ключ_20.12.2021_3.pdf1,89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь