Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11607

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ на тему «СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТРЕНАЖЕРУ «МЕТОД РЕЗОЛЮЦІЙ» ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА»
Авторы: Алексов, Сергій Вікторович
Ключевые слова: тренажер
математична логіка
метод резолюцій
SIMULATOR
дистанційний курс
Дата публикации: 19-Янв-2022
Библиографическое описание: Алексов Сергій Вікторович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: «СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТРЕНАЖЕРУ «МЕТОД РЕЗОЛЮЦІЙ» ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА». Полтава: ПУЕТ, 2021 р.
Аннотация: Метою роботи є створення алгоритму та його програмної реалізації тренажера з теми «Метод резолюцій» дистанційного начального курсу «Математична логіка» та закріплення знань з математичної логіки. Об’єктом розробки в даній роботі є процес дистанційного навчання математичним дисциплінам. Предметом розробки є програмний продукт, що реалізує тренажер з теми «Метод резолюцій» на мові програмування С# середовище Visual Studio. Головне завдання – розробити алгоритм роботи тренажера та створити його програмну реалізацію, що відображає роботу методу резолюцій. Перелік використаних методів полягає у застосуванні методу резолюції та програмних засобів мови С#. Робота містить: вступ, інформаційний огляд, теоретичну частину, практичну частину, висновки та список використаних джерел.
Описание: Алексов Сергій Вікторович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: «СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТРЕНАЖЕРУ «МЕТОД РЕЗОЛЮЦІЙ» ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «МАТЕМАТИЧНА ЛОГІКА». Полтава, 2021 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11607
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Aleksov_Sergey_Viktorovich-KNm21-1.pdf2,58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь