Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11610

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ на тему ОПТИМІЗАЦІЯ РОЗМІЩЕННЯ КУЛЬТУР: ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРА (МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗВ’ЯЗУВАННЯ) ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «ПРОЕКТНЕ НАВЧАННЯ З КУРСУ «МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ»
Авторы: Заможський, Олександр Олександрович
Ключевые слова: тренажер
оптимізація розміщення культур
проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій»
simulator
дистанційний курс
Дата публикации: 19-Янв-2022
Библиографическое описание: Заможський Олександр Олександрович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: «ОПТИМІЗАЦІЯ РОЗМІЩЕННЯ КУЛЬТУР: ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРА (МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗВ’ЯЗУВАННЯ) ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «ПРОЕКТНЕ НАВЧАННЯ З КУРСУ «МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ». Полтава, 2021 р.
Аннотация: Метою роботи є програмна реалізація тренажера з теми «Оптимізація розміщення культур» дистанційного курсу «Проектне навчання з «Методи оптимізації та дослідження операцій», яка навчить студента побудові математичної моделі задачі та розв’язувати задачу з допомогою прикладного пакету програм Microsoft Excel. Об’єктом розробки є програмна реалізація тренажера для дистанційного курсу «Проектне навчання з «Методи оптимізації та дослідження операцій». Предметом розробки є програмно реалізований навчальний тренажер з теми «Оптимізація розміщення культур». Методи, які були використанні при розробці. Для розроблення алгоритму використано метод математичного моделювання для складання математичної моделі задачі «Оптимізація розміщення культур». Також використано Microsoft Excel для розв’язування оптимізаційних задач з допомогою надбудови «Розв’язувач». Для програмної реалізації тренажера використано мову програмування C#. Новизною даної роботи є створення раніше не існуючого навчального тренажера з теми «Оптимізація розміщення культур» дистанційного курсу «Проектне навчання з «Методи оптимізації та дослідження операцій».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11610
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zamozhskiy_Aleksandr_Aleksandrovich-KNm21-1.pdf2,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь